Середа, 03.12.2025, 01:15
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | Ремонт iMac - ЖД Форум | Реєстрація | Вихід
ФОРУМ

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Designman  
Ремонт iMac
xkristinaxbond Дата: Вівторок, 05.11.2024, 02:28 | Сообщение # 1
Сержант
Должность: Учасник
Статус: Offline
У мене виникла проблема з iMac: після оновлення системи з'являється білий екран після завантаження. Які можуть бути причини цього і куди краще звернутися за ремонтом?

natanova85 Дата: Вівторок, 05.11.2024, 02:41 | Сообщение # 2
Рядовой
Спробуйте перезапустити iMac, увімкнути його в безпечному режимі (утримуючи Shift), скинути NVRAM/PRAM (утримуючи Option + Command + P + R), або запустити з Recovery Mode (Command + R) для перевстановлення macOS або перевірки диска в "Дисковій утиліті".

xkristinaxbond Дата: Вівторок, 05.11.2024, 03:19 | Сообщение # 3
Сержант
Я б хотіла поділитися своїм досвідом з сервісним центром AppLab https://app-lab.com.ua/ua/imac/ де я звернулася для ремонту мого iMac. У мене виникла проблема з повільною роботою комп'ютера, і, після консультації, фахівці рекомендували замінити жорсткий диск на SSD, що значно покращило б швидкість. Я була приємно здивована, коли ремонт завершили всього за один день! Всі майстри були дуже професійними та уважними, пояснили кожен крок, який вони виконували, і надали корисні поради щодо профілактичного обслуговування, що важливо для довготривалої роботи пристрою. Центр розташований на зручній локації – вул. Велика Васильківська, 72, неподалік від станції метро Олімпійська, що також дуже зручно. Загалом, я можу з упевненістю рекомендувати AppleLab як надійний сервіс для ремонту iMac у Києві, оскіл

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2025