Вівторок, 08.07.2025, 20:20
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | Почему видео в TikTok не видно другим? - ЖД Форум | Реєстрація | Вихід
ФОРУМ

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Designman  
Почему видео в TikTok не видно другим?
xkristinaxbond Дата: Неділя, 23.02.2025, 21:47 | Сообщение # 1
Сержант
Должность: Учасник
Статус: Offline
Недавно я заметила, что мои видео в TikTok не получают таких же просмотров, как раньше, хотя я продолжаю публиковать контент и следую трендам. Я проверила настройки, и все выглядит нормально. Что может быть причиной, и как это исправить?

ingafrollova Дата: Понеділок, 24.02.2025, 00:00 | Сообщение # 2
Сержант
Если ваши видео не набирают просмотры https://likestorm.com.ua/ru....-drugim даже несмотря на активность и соблюдение трендов, вероятно, проблема заключается в нескольких факторах. Первым шагом стоит проверить, не попали ли ваши видео под так называемый теневой бан. Это невидимое ограничение, которое накладывается на аккаунты за нарушение правил сообщества. Признаки теневого бана включают резкое падение просмотров, отсутствие новых подписчиков и удаление комментариев без видимой причины. Чтобы избежать этой ситуации, важно внимательно следить за соблюдением всех правил TikTok и избегать запрещенных тем. В случае попадания под теневой бан, обычно помогает удаление спорных видео и периодичное пересмотрение контента на соответствие стандартам платформы.

theohernandezwriter Дата: Середа, 26.03.2025, 08:10 | Сообщение # 3
Сержант
Можу з повною в певненістю сказати, що наразі тематика новин є важливою, як ніколи раніше, бо саме завдяки новинами ми можемо без проблем бути в інформаційному просторі. А те, що ми тут можемо поспілкуватися з приводу новин, це взагалі круто і надає багато переваг. Також потрібно мати якісний новинний портал, котрий зможе завжди надавати тільки перевірену та актуальну інформаційю. Мені свого часу пощастило, що я знайшов саме такий портал, котрий у світі, де кожна секунда має значення, допомагає бути в курсі всього, саме https://financenews.com.ua/ стає вашим найкращим путівником у світі інформації, котрий в останні роки вельми бурхливий та перемінний. Провідний український новинний портал відзначається оперативністю та достовірністю, завдяки чому ви завжди першими дізнаєтеся про важливі події в Україні та світі. Саме завдяки йому, я тепер більш об'єктивно можу оцінювати та сприймати події та новини.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2025