Вівторок, 02.12.2025, 18:23
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | Завжди мріяв про камін - ЖД Форум | Реєстрація | Вихід
ФОРУМ

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Designman  
Завжди мріяв про камін
Mangust Дата: Четвер, 06.03.2025, 18:09 | Сообщение # 1
Младший сержант
Должность: Учасник
Статус: Offline
Я завжди мріяв побудувати в себе у будинку камін. Так хочеться холодного зимового вечора запалити там вогонь і посидіти біля нього. Але через особливості планування і небажання робити кардинальні зміни у будинку, хочу поставити такий невеликий металевий камін. Бачив такі багато в кого. Можливо хтось підкаже, де їх у Львові чи області продають?

Лина Дата: Четвер, 06.03.2025, 18:25 | Сообщение # 2
Младший сержант
Гарна у вас мрія. І вона дуже актуальна, але зважаючи на те, що можуть у будь-який момент починати відключати світло, та такий камін буде джерелом світла та тепла. Якщо я вас правильно зрозуміла стосовно того, що ви хочете встановити, то ось посилання, де можна подивитися та замовити піч камін https://topkadymohody.com.ua/pich-kamin-plamen-aria-black/ . Про них люди залишають позитивні відгуки. І кажуть, що цей виробник виготовляє дійсно якісні каміни.

Mangust Дата: Четвер, 06.03.2025, 18:28 | Сообщение # 3
Младший сержант
Обов'язково подивлюся. Мені просто потрібне посилання, я ж ще не визначився, який камін точно я хочу поставити. Просто потрібен такий, щоб для його встановлення не потрібно було багато змін у кімнаті. І щоб нічого не добудовувати.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2025