| dimon161987dim |
Дата: Четвер, 06.08.2026, 14:38 | Сообщение # 1 |
Старший сержант
Должность: Учасник
Статус: Offline |
Баскетбол — це динамічна гра, де точний кидок часто визначає результат матчу. Щоб правильно виконувати кидки, важливо навчитися контролювати положення тіла, рук і силу поштовху https://activity.com.ua/rooms/obruchi/ . М’яч потрібно тримати пальцями, а не всією долонею, ноги злегка зігнути в колінах, після чого плавно виконати рух вгору з одночасним випуском м’яча кінчиками пальців.
Я вважаю, що основа хорошого кидка — це регулярні тренування та правильна техніка. Коли я починав грати, мені було складно відчувати потрібну силу удару, але поступово завдяки практиці точність стала значно кращою. Я завжди раджу новачкам спочатку відпрацьовувати кидки з близької відстані, а вже потім переходити до дальніх спроб.
Під час виконання кидка важливо дивитися на кільце, зберігати баланс і робити рух упевнено. Баскетбол гра вимагає не лише фізичної підготовки, а й постійної роботи над технікою. Правильна постановка рук і багато повторень допоможуть кожному гравцеві покращити свої результати та стати впевненішим на майданчику. |
| |
| |