Понеділок, 14.07.2025, 07:38
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | донати на ЗСУ - ЖД Форум | Реєстрація | Вихід
ФОРУМ

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Designman  
донати на ЗСУ
a_sov Дата: Субота, 01.02.2025, 10:01 | Сообщение # 1
Сержант
Должность: Учасник
Статус: Offline
Привіт! Як дізнатися, що фонд співпрацює із професійними операторами дронів, щоб передати техніку в правильні руки? Чи є перевірені ініціативи?

koeuqpu Дата: Субота, 01.02.2025, 18:29 | Сообщение # 2
Рядовой
Нещодавно стояв перед вибором, як краще підтримати наших захисників, і зупинився на тому, щоб знайти перевірений фонд. Серед рекомендацій друзів натрапив на благодійний фонд "Небесна Кара". Перш ніж зробити свій вибір, переглянув декілька варіантів і зрозумів, що цей фонд має чітку мету – закупівля FPV-дронів та іншого обладнання для ЗСУ. Моє рішення остаточно затвердилось після розмови зі знайомими військовими, які підтвердили ефективність таких ініціатив, донати на ЗСУ через цей фонд стали для мене зручним та впевненим рішенням. Простий інтерфейс для переказів і швидка комунікація зробили процес максимально комфортним. Якщо хтось шукає реальну можливість допомогти, щиро рекомендую.

донати на ЗСУ

theohernandezwriter Дата: Понеділок, 10.02.2025, 12:17 | Сообщение # 3
Сержант
Неможливо уявити наше сьогодення без якісного та перевіреного новинного порталу, який надає всю необхідну інформацію своїм читачам. Свого часу, я витратив неаби яку кількість нервів, щоб нарешті знайти відповідний інформаційний портал. Наразі, завдяки бездоганній роботі Delo.ua, я дізнаюся про всі новини https://delo.ua/news/ , котрі мене цікавлять, їх особливість у тому, що вони роблять неаби який наголос на бізнес новинах, що дуже круто. Читаючи їх статті, я набагато краще розумію, що саме відбувається в моїй країні тому, що саме вони публікують всі важливі інсайди, котрі в подальшому впливають на розуміння ситуації. Плюс, до цього всього, ще додається їх робота з іноземними матеріалами, вони дуже круто опрацьовують всі ті новини, що є закордоном, це додає неаби яких важливих матеріалів. З допомогою новинного порталу Delo.ua, я тепер завжди в інформаційному просторі, що дозволяє завдяки їх роботі отримувати не тільки локальні, а й глобальні новини.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2025